Je hebt iets moois voor ogen en wilt gelijk beginnen. Maar een Tuintimmerwerk, hoe gaat dat eiegenlijk? In een paar simpele stappen lopen we er samen doorheen en gaan we van wens naar realiteit. Het mooiste is, dat je het letterlijk voor je ziet ontstaan.

01
Het idee

Je hebt bij vrienden in de tuin een heerlijke avond gehad onder de veranda, nu wil je er zelf natuurlijk ook een! Op internet is een enorm aanbod te vinden en via pinterest en instagram verzamel je ideeën en inspiratie. Het idee is geboren.

02
Schetsen

Samen combineren we ideeën, inspiratie, maten en materialen tot een gepersonaliseerd ontwerp. Samen met de planning en het budget wordt het plan nu concreet.

Een schets van de Tuintimmerman
03
Het startschot

Op de afgesproken tijd wordt het hout geleverd. We gaan beginnen met voorbereidend werk zoals snoeien, graven en de fundering. Bijna is het zo ver.

04
Bouwen

Als de voorbereidingen zijn getroffen kunnen we gaan bouwen aan het casco. Vanaf nu zie je jouw eigen plekje elke dag een beetje groeien.

Werkwijze van de Tuintimmerman
05
Genieten

Als de bouw af is, lopen we samen alles door. Zijn er tijdens de bouw nieuwe ideeën ontstaan, dan is dit het moment om ze nog toe te voegen. Aan het einde heffen we samen het glas en is het tijd om te genieten van je nieuwe plekje. Proost!