Een topsporter met kind in Coronatijd: wanneer kom je nog aan sporten toe? Dit bouwwerk is de opslossing voor alle vragen van een beginnend gezinnetje en een topsporter. Het tuinhuis is verdeeld in twee segmenten: een schuur van ca. 2x4m met aangrenzend een riante Gym. De Gym is volledig geisoleerd en voorzien van extra hoge plafonds, electra, een raam en een glazen schuifpui. Hier zullen diverse fitnessapparaten en gewichten komen te staan.

Om de Red Cedar gevelbekleding van de woning te matchen is gekozen voor verticaal gemonteerde Douglas Rhombusprofielen, die doorlopen in de dakoverstek en boeilijst. Aan de buitenzijde van de tuin en voor deschutting is gekozen voor de Vuren Rabat schuttingplanken om aan te sluiten op de stijl in de rest van de brandpoort.

Het dak is bedekt met EPDM rubberfolie en Sedumplantjes, waaroverheen op termijn nog zonnenpanelen kunnen worden geinstalleerd. Zo is het bouwwerk voorzien van alle moderne technieken, zal het duurzaam zijn en zorgt het voor een fijne buitenruimte voor de nodige lichaamsbeweging.

Details

Volledig geisoleerde buitengym.
Voorzien van venster en glazen schuifpui.
Apart schuurgedeelte van 2x4m
Schutting en buitenzijde van het bouwwerk uitgevoerd in dezelfde stijl als de buren.