Een topsporter met kind in Coronatijd: wanneer kom je nog aan sporten toe? Dit bouwwerk is de opslossing voor alle vragen van een beginnend gezinnetje en een topsporter. Het tuinhuis is verdeeld in twee segmenten: een schuur van ca. 2x4m met aangrenzend een riante Gym. De Gym is volledig geisoleerd en voorzien van extra hoge plafonds, electra, een raam en een glazen schuifpui. Hier zullen diverse fitnessapparaten en gewichten komen te staan.

Om de Red Cedar gevelbekleding van de woning te matchen is gekozen voor verticaal gemonteerde Douglas Rhombusprofielen, die doorlopen in de dakoverstek en boeilijst. Aan de buitenzijde van de tuin en voor deschutting is gekozen voor de Vuren Rabat schuttingplanken om aan te sluiten op de stijl in de rest van de brandpoort.

Het dak is bedekt met EPDM rubberfolie en Sedumplantjes, waaroverheen op termijn nog zonnenpanelen kunnen worden geinstalleerd. Zo is het bouwwerk voorzien van alle moderne technieken, zal het duurzaam zijn en zorgt het voor een fijne buitenruimte voor de nodige lichaamsbeweging.

Testimonial Image

Dakterras wordt Stadsoase

Dit is méér dan een dakterras: het verbindt slaapkamers, woonkamer en keuken en vormt zo een uitbreiding van de leefruimte.

Dakterras

Amsterdam
Bekijk project
arrow icon
Testimonial Image

Het dak d'r af!

De oude vezelcement golfplaten van de schuurtjes waren zo lek als een mandje. Een mooie gelegenheid voor een upgrade naar een daktuin!

Daktuin

Diemen
Bekijk project
arrow icon
Testimonial Image

Van schuur naar Tuinkast

Door de vervallen schuur te vervangen door een brede tuinkast is een nieuw fijn plekje in de ochtendzon gecreëerd.

Schuur

Amsterdam
Bekijk project
arrow icon
Testimonial Image

Grote schuur op klein oppervlak

Het creëren van zoveel mogelijk bergruimte op een klein oppervlak, daar ging het om. Oja, en het moet er mooi uitzien!

Schuur

Amsterdam
Bekijk project
arrow icon
Testimonial Image

Luxe schuur en veranda met moderne look

Deze overkapping dient meerdere doelen: opslag, werkruimte, een heerlijke veranda en erfafscheiding. Het geheel heeft een luxe en moderne uitstraling gekregen.

Veranda

Wormer
Bekijk project
arrow icon
Testimonial Image

Balkon Make-over, Plantenbak, Pergola en Buitenkeuken

Bij deze makeover ging het om het creëren van een fijne plek met een geheel eigen sfeer.

Make-over

Amsterdam-Centrum
Bekijk project
arrow icon