Een zonnige ruimte

In deze zonovergoten tuin is er bescheiden ruimte. Hoe combineren we opslag, fietsenstalling en een fijne schuilplaats voor zon en regen? Tegen de achterzijde van de tuin is een overkapping in de vorm van een hoefijzer gerealiseerd. Daarin is aan de kant van de zij-ingang van de tuin de fietsenschuur met eigen deur gebouwd, terwijl aan de overzijde nog een opslagplaats voor tuingereedschap is.


Hoewel het geheel een relatief groot oppervlak van de tuin beslaat, zorgt het groene Sedum dak voor een prettig uitzicht vanuit het huis. Kortom: een knusse plek voor gezellige avonden.

Details

Optimaal gebruik van de ruimte door de ligging en vorm
Sedum dakbedekking voor een groene look
Ingebouwde opbergkast en aangebouwde fietsenschuur
Doorlopende geintegreerde schutting met Zweeds Rabat